Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iç çamaşırında kaka görmek

Rüyada iç çamaşırında kaka görmek

Rüyada iç çamaşırında kaka görmek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, geçiminin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırında kaka gördüyseniz:

  • Başkalarına ait bazı fikir veya öneriler belli konularda fikirlerinizin değişmesine neden olabilir.

Rüyada iç çamaşırına kaka yapmak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırında kaka görmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına alamet eder.

Rüyada çamaşırda kaka görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamaşırına kaka yapmak hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına işarettir.

Rüyada iç çamaşırı dikmek dinini yaşayacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına alamet etmektedir.

Rüyada hediye iç çamaşırı almak üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada yeni iç çamaşırı almak mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına inanılır.

Rüyada siyah kadın iç çamaşırı görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments