Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaka yapan bebek görmek

Rüyada kaka yapan bebek görmek

Rüyada kaka yapan bebek görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada kaka yapan bebek gördüyseniz:

  • İlişkilerin güçlendirilmesi gerekiyor.

Rüyada bebeğinin kaka yaptığını görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin kakasını yediğini görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine tabir olunur.

Rüyada bebek kaka yaparken görmek nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada kakalı bebek görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek kakası temizlemek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, gittiği yolda muvaffak olacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine delalet eder.

Rüyada kakasını yapmış bebek görmek kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, rakipsiz hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kakasını yapan bebek görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına işaret eder.

Rüyada bebek bezinde kaka görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, bol muhabbette kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments