Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabunla halı yıkamak

Rüyada sabunla halı yıkamak

Rüyada sabunla halı yıkamak gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada sabunla halı yıkamak gördüyseniz:

  • İş hayatınıza odaklanmanızda fayda var.

Rüyada sabunla halı yıkamak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü sabunla yıkamak çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, başarının garantileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada elini yüzünü sabunla yıkamak mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, sevgi göreceğine tabir olunur.

Rüyada sabunla yıkamak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıvı sabun el yıkamak işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, işlerinin gerileyeceğine, hükmünün geçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada birini sabunla yıkamak hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalettir.

Rüyada sabunla ellerini yıkadığını görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına yorulur.

Rüyada ellerini sıvı sabunla yıkamak diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, başarılarının her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments