Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aniden korkmak

Rüyada aniden korkmak

Rüyada aniden korkmak hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, hastalığın biteceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada aniden korkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi bildiğiniz yoldan veya kendi istediğiniz yöntemlerle ilerlemek istiyor olabilirsiniz.

Rüyada aniden korkmak kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına inanılır.

Rüyada aniden hastalanmak çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada aniden uyanmak çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalettir.

Rüyada aniden düşmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada aniden ölmek kalkınacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada aniden yaşlanmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada aniden hacca gitmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine yorulur.

Rüyada aniden sular altında kalmak çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments