Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arslandan korkmak

Rüyada arslandan korkmak

Rüyada arslandan korkmak zahmetinin çoğalacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, o işi canlandıracağına alamet eder.

Rüyada arslandan korkmak gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada arslandan korkmak dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına delalet eder.

Rüyada siyah arslan görmek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada dişi arslan görmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına işaret eder.

Rüyada ölü fareden korkmak arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada düşmek korkmak eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada günahtan korkmak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hırsızdan korkmak mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine inanılır.

Rüyada arıdan korkmak onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, kısmetinizin açılacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments