Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi evine taşınmak

Rüyada kendi evine taşınmak

Rüyada kendi evine taşınmak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine inanılır.

Rüyada kendi evine taşınmak gördüyseniz:

  • Kaderinizi şekillendirebilirsiniz.

Rüyada evinden başka eve taşınmak başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının evinin taşındığını görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, yaşama hevesinden olacağına yorulur.

Rüyada başkasının evine taşınmak sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski evine geri taşınmak maddi durumun düzeltileceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine işaret eder.

Rüyada başkasının evinden taşındığını görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına işarettir.

Rüyada evine başkasının taşındığını görmek heveslerinin de azalacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada eski evine tekrar taşınmak yaşamına yeni bir yön vereceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına inanılır.

Rüyada taşındığı evini görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments