Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun evinde fare görmek

Rüyada komşunun evinde fare görmek

Rüyada komşunun evinde fare görmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına delalettir.

Rüyada komşunun evinde fare gördüyseniz:

  • Uzlaşma veya anlaşma sağlanması gereken çok sayıda ilişki veya iş birliği söz konusu olabilir.

Rüyada komşunun evinde fare görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, bir sınavdan geçileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada komşusunun evinde fare görmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşuda fare görmek daha geniş rızık elde edeceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski komşunun evini görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, her istediğini alabileceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada komşunun evinde yangın görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına delalettir.

Rüyada komşunun evinde kalabalık görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine rivayet eder.

Rüyada komşunun evinde namaz kılmak hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine işarettir.

Rüyada komşunun evinde ekmek görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, sevinç ve sürura, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments