Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürdanla diş karıştırmak

Rüyada kürdanla diş karıştırmak

Rüyada kürdanla diş karıştırmak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine yorulur.

Rüyada kürdanla diş karıştırmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin iyi taraflarını görmeye çalışıyorsunuz.

Rüyada kürdanla diş karıştırmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine delalettir.

Rüyada kürdan yutmak hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık kürdan görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kürdan yemek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine inanılır.

Rüyada kürdan görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kürdan almak gereksiz bir harcama yapılacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada diş karıştırmak işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, umutlarının yarım kalmayacağına alamet eder.

Rüyada aşure karıştırmak para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, memur ise terfi edeceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments