Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının eşarp taktığını görmek

Rüyada başkasının eşarp taktığını görmek

Rüyada başkasının eşarp taktığını görmek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, kazancının günden güne düşeceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, dertlerinin artacağına delalettir.

Rüyada başkasının eşarp taktığını gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımların veya yardım tekliflerinizin karşılğını fazlasıyla alabilirsiniz.

Rüyada yeşil eşarp taktığını görmek güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada mavi eşarp taktığını görmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada erkeğin eşarp taktığını görmek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına inanılır.

Rüyada başkasının eşarp taktığını görmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına delalettir.

Rüyada siyah eşarp taktığını görmek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli eşarp görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ipek eşarp görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı beyaz eşarp görmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments