Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil eşarp taktığını görmek

Rüyada yeşil eşarp taktığını görmek

Rüyada yeşil eşarp taktığını görmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada yeşil eşarp taktığını gördüyseniz:

  • Zamanınızı başkalarına yardım için harcayabilirsiniz.

Rüyada yeşil eşarp taktığını görmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine inanılır.

Rüyada mavi eşarp taktığını görmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah eşarp taktığını görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının eşarp taktığını görmek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, gelişim içine girileceğine tabir olunur.

Rüyada erkeğin eşarp taktığını görmek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına işarettir.

Rüyada yeşil eşarp bağlamak iyi halin geleceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil renkli eşarp görmek uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil eşarp almak sıkıntılardan kurtulmaya, bazı engellerle karşılaşacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments