Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli eşarp görmek

Rüyada yeşil renkli eşarp görmek

Rüyada yeşil renkli eşarp görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına delalettir.

Rüyada yeşil renkli eşarp gördüyseniz:

  • Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz.

Rüyada yeşil renkli eşarp görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine yorulur.

Rüyada turuncu renk eşarp görmek beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli eşarp görmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına delalet eder.

Rüyada renkli eşarp takmak tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada karışık renkli eşarp görmek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renk eşarp takmak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk eşarp görmek geçmişini arkada bırakacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor renk eşarp görmek dilediği gibi harcama yapacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments