Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi eşarp taktığını görmek

Rüyada mavi eşarp taktığını görmek

Rüyada mavi eşarp taktığını görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, aralarından su sızmayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi eşarp taktığını gördüyseniz:

  • Aşırı eğilimler gösterdiğinizi hissederseniz sosyal yönünüze ağırlık vermenizi tavsiye ederiz.Bu sizi sakinleştirebilir.

Rüyada mavi eşarp taktığını görmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, herhangi zarara uğramayacağına, tersliklerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil eşarp taktığını görmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah eşarp taktığını görmek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine işarettir.

Rüyada erkeğin eşarp taktığını görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, rızkının genişleyeceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının eşarp taktığını görmek para yatıracağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi eşarp hediye almak iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi eşarp görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi beyaz eşarp görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments