Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının elini ısırmak

Rüyada başkasının elini ısırmak

Rüyada başkasının elini ısırmak kısmetinin de açılacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, sorunlarından arınacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının elini ısırmak gördüyseniz:

  • Parasal konulara ait beklentileriniz bir süre daha gecikebilir.

Rüyada böceğin elini ısırdığını görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada farenin elini ısırdığını görmek canını sıkılacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada birinin elini ısırdığını görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada kaplumbağanın elini ısırdığını görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada kuşun elini ısırdığını görmek aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına işarettir.

Rüyada başkasının elini ısırmak kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine işarettir.

Rüyada atın elini ısırdığını görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine tabir olunur.

Rüyada yılan elini ısırmak yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments