Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının elinde sigara görmek

Rüyada başkasının elinde sigara görmek

Rüyada başkasının elinde sigara görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, tutulan yolun isabetli olacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının elinde sigara gördüyseniz:

  • Evinizi ya da özel yaşamınızı geliştirmek için neler yapmanız gerektiğine odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada başkasının elinde sigara görmek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, her şeyin yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada sigara eline almak arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına delalettir.

Rüyada sigarayı elinde görmek tazeleneceğine ve canlanacağına, maceralara atılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada elinde sigara görmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına inanılır.

Rüyada sigarayı elinde söndürmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin elinde sigara görmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, kazancın her daim artacağına tabir olunur.

Rüyada sigarayı elinde tutmak bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin elinde sigara söndürmek parasının ve malının da artacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments