Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara eline almak

Rüyada sigara eline almak

Rüyada sigara eline almak yeni mallara sahip olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, hayırlı adımlar atacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine delalet eder.

Rüyada sigara eline almak gördüyseniz:

  • Çok yakında türlü konularda onların desteğine ihtiyacınız olabilir.

Rüyada sigarayı elinde söndürmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada başkasının elinde sigara görmek işlerini büyüteceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada birinin elinde sigara söndürmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, hastalıkların şifa bulacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde sigara tutmak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, ümitlerinin son bulacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde sigara söndürmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sigarayı elinde görmek yaşama dört elle sarılacağına, işlerin daha kötüye gideceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine delalet eder.

Rüyada sigarayı eline almak iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, kendisine şifa olacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına delalet eder.

Rüyada birinin elinde sigara görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments