Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayarak kavga etmek

Rüyada ağlayarak kavga etmek

Rüyada ağlayarak kavga etmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, paraya ve mala kavuşacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına inanılır.

Rüyada ağlayarak kavga etmek gördüyseniz:

  • Bazı şeylere veda etmeniz, daha fazla görev yüklenmeniz veya farklı alternatifler bulmak için fikir almanız gerekebilir.

Rüyada ağlayarak kavga etmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağiz kavgasi yapmak çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına tabir olunur.

Rüyada evinde örümcek ağları görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine delalet eder.

Rüyada ağlayan bebeği emzirmek hastalığının düzeleceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağlayan biriyle telefonda konuşmak sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, hayatının iyileşeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağlayan polis görmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağlayan yeni doğmuş bebek görmek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzından pirinç çıkarmak maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments