Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından pirinç çıkarmak

Rüyada ağzından pirinç çıkarmak

Rüyada ağzından pirinç çıkarmak ticarete atılacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, hem moral hem de çareler bulacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzından pirinç çıkarmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızın yolunda gitmesi için herşeyden önce moralinizi yüksek tutun.

Rüyada ağzından pirinç çıkarmak hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada ağzından böcek çıkarmak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzından sigara dumanı çıkarmak mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada ağzından pamuk çıkarmak yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından jilet çıkarmak esenlik bulup, mutlu olacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzının içinden kıl çıkarmak sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, özlem gidereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzından ip çıkarmak verilen emeklerin karşılığını bulacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sıkıntılarının biteceğine alamet eder.

Rüyada ağzından ekmek çıkarmak aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, yeni işlere girişileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments