Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağiz kavgasi yapmak

Rüyada ağiz kavgasi yapmak

Rüyada ağiz kavgasi yapmak yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, huzurunun bozulacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine işaret eder.

Rüyada ağiz kavgasi yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselere onların sandıkları gibi aptal olmadığınızı göstermelisiniz.

Rüyada ağiz kavgasi yapmak kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine delalet eder.

Rüyada ağlayarak kavga etmek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalettir.

Rüyada ağzından doğum yapmak gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına delalet eder.

Rüyada ağlayarak doğum yapmak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından büyük abdest yapmak kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine inanılır.

Rüyada ağlayarak yolculuk yapmak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada ağlayarak banyo yapmak yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada kadınla ağız kavgası yapmak arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments