Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan biriyle telefonda konuşmak

Rüyada ağlayan biriyle telefonda konuşmak

Rüyada ağlayan biriyle telefonda konuşmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, helal ekmek yiyeceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada ağlayan biriyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle beraber güzel hayaller kurup, çevre gezintilerine çıkabilirsiniz.

Rüyada ağlayan biriyle telefonda konuşmak eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine yorulur.

Rüyada ağlayarak telefonla konuşmak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına delalet eder.

Rüyada ağlayarak telefonda konuşmak yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, huzursuzlukların son bulacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızla telefonda konuşmak kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak çok büyük paralar kazanacağına, rızkının da çoğalacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dayıyla telefonda konuşmak stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Rüyada telefonla bir erkekle konuşmak böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına rivayet eder.

Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak güç, kudret ve iman sahip olacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, yeni kişilerle tanışacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments