Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rengarenk gelinlik giymek

Rüyada rengarenk gelinlik giymek

Rüyada rengarenk gelinlik giymek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, ümitlerinin son bulacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada rengarenk gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Bazı konuların istendiği gibi yapılabilmesi için gerekli şeyleri sıralamak ya da bahaneler bulmak yerine, yararlı planlar yapmanız daha faydalı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada rengarenk gelinlik giymek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine işaret eder.

Rüyada rengarenk gelinlik görmek dertlerinin dermanını bulacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada rengarenk elbise giymek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, gergin olacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada rengarenk etek giymek rakiplerin teker teker alt edileceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına inanılır.

Rüyada rengarenk çorap giymek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine işaret eder.

Rüyada rengarenk giymek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine alamet eder.

Rüyada bekar kızın gelinlik giydiğini görmek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine inanılır.

Rüyada beyaz gelinlik giymek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments