Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çamaşırlar asmak

Rüyada beyaz çamaşırlar asmak

Rüyada beyaz çamaşırlar asmak ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, refahının ve varlığının artacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, çok pişmanlık duyacağına, geçiminin kolaylaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada beyaz çamaşırlar asmak gördüyseniz:

  • Size maddi manevi borcu olan kişilere güvenebilirsiniz, yolunuzda duran kişilerden uzak durun.

Rüyada beyaz çamaşır yıkayıp asmak hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına delalet eder.

Rüyada beyaz iç çamaşırı asmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, fırsatların elden kaçacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına inanılır.

Rüyada beyaz çamaşırlar asmak hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz çamaşır yıkamak asmak sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ipe beyaz çamaşır asmak elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz çamaşır asmak parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına işarettir.

Rüyada beyaz çamaşırları asmak aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada iç çamaşır asmak neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments