Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burma bilezik taktığını görmek

Rüyada burma bilezik taktığını görmek

Rüyada burma bilezik taktığını görmek yanlış kararlar vereceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, günahların da affolacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine delalet eder.

Rüyada burma bilezik taktığını gördüyseniz:

  • Hala bazı konular muallakta olsa da, ayağınıza gelen topa vurmanız gerekiyor.

Rüyada burma bilezik taktığını görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada burma bilezik almak atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada adana burma bilezik görmek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına tabir olunur.

Rüyada burma bilezik görmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına tabir olunur.

Rüyada burma altın bilezik görmek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada koluna burma bilezik takmak hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına delalet eder.

Rüyada altın burma bilezik görmek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada burma bilezik takmak günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments