Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü bedeni görmek

Rüyada ölü bedeni görmek

Rüyada ölü bedeni görmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, gelişmelerin olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, zorlukların yaşanacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada ölü bedeni gördüyseniz:

  • Herkesi mutlu etme çabası gereksiz işler yüzünden limitlerinizin zorlanması anlamına gelebilir.

Rüyada ölü bedeni görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, ancak yılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bedeni olmayan bebek görmek başını borçlardan kaldıramayacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine alamet eder.

Rüyada bedeninde kıl görmek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi ruhunun bedeninden çıktığını görmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada birinin bedenine girmek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ruhunun bedeninden ayrıldığını görmek yeni fırsatlar sunulacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin bedenini görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bedeninden kan aktığını görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments