Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının bebek düşürmek

Rüyada başkasının bebek düşürmek

Rüyada başkasının bebek düşürmek iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, başarıya giden yolların açılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının bebek düşürmek gördüyseniz:

  • İlişkilerde tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada bebeğini kucağından düşürmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, büyük özgüven kazanacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada erkek bebeğin düştüğünü görmek toparlanacağına, kendine geleceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile olup bebeği düşürmek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek bebek düşürmek kötü gidişe dur denileceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğini düşürmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada karnında bebek düşürmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kucağındaki bebeği düşürmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına alamet eder.

Rüyada bebek düşerken görmek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, nasibin bollaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments