Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek bebek düşürmek

Rüyada erkek bebek düşürmek

Rüyada erkek bebek düşürmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına yorulur.

Rüyada erkek bebek düşürmek gördüyseniz:

  • Eğlenmenizi engelleyen kişilere izin vermeyin.

Rüyada erkek bebek düşürmek çekilen zahmetin sona ereceğine, hastaysa şifa bulacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine inanılır.

Rüyada erkek bebek düşürdüğünü görmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek bebeği yere düşürmek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğin düştüğünü görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, rahat bir hayat sürüleceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada hamile birinin bebek düşürdüğünü görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin düşmesini görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine inanılır.

Rüyada anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, büyük borçlar alınacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına işarettir.

Rüyada bebeğini düşüren birini görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments