Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının bavulunu taşımak

Rüyada başkasının bavulunu taşımak

Rüyada başkasının bavulunu taşımak eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, eğlence ve renk geleceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, hayırlı kapıların açılacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının bavulunu taşımak gördüyseniz:

  • Sizinle iş veya iş birliği yapmak isteyen kişiler ya da birlikte para kazanabileceğiniz konularla size gelenler olabilir.

Rüyada başkasının bavulunu taşımak kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına inanılır.

Rüyada ağır bavul taşımak sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, helal rızka sahip olunacağına, fenalıkta bulunmaya alamet etmektedir.

Rüyada bavulla giden birini görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, suçlamalardan aklanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bavul unutmak zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz bavul görmek bol kazançlı günler geçireceğine, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine alamet eder.

Rüyada tekerlekli bavul görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı bavul almak başarıya giden yollarını açacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada bavulunu kaybetmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments