Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bavul görmek

Rüyada beyaz bavul görmek

Rüyada beyaz bavul görmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, terfi alamayacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz bavul gördüyseniz:

  • Taşlar yerine oturmaya başlıyor.

Rüyada beyaz bavul görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine delalettir.

Rüyada büyük siyah bavul görmek yeni işlere gireceğine, anlaşmalardan cayılacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada iki bavul görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, süzüleceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına inanılır.

Rüyada bavulun çalındığını görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine işaret eder.

Rüyada ölünün elinde bavul görmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine tabir olunur.

Rüyada birçok bavul görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bavul aramak mallarının ve parasının bereketinin artacağına, evlatlarından hayır bulacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada bavul hediye almak anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments