Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bavulla giden birini görmek

Rüyada bavulla giden birini görmek

Rüyada bavulla giden birini görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine delalettir.

Rüyada bavulla giden birini gördüyseniz:

  • Birdenbire herşey tersine dönebilir olaylar kötüye gidebilir.

Rüyada bavulla gitmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bavulla bir yere gitmek helal ekmek yiyeceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bavulu alıp gitmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bavullarla bir yere gitmek yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bavulunu alıp gitmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, borçlarının azalacağına alamet eder.

Rüyada bavulla giden birini görmek eline geçen paraları tutamayacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada lacivert bavul görmek sıhhat ve huzur bulacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine işaret eder.

Rüyada eski bavul görmek yolunun açık olacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments