Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının balık tuttuğunu görmek

Rüyada başkasının balık tuttuğunu görmek

Rüyada başkasının balık tuttuğunu görmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, çok başarılı işlere adım atacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının balık tuttuğunu gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişilerin oyunlarına gelmemelisiniz.

Rüyada başkasının tuttuğu balığı görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada elinde balık tuttuğunu görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuttuğu balığı kaçırmak uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin balık tuttuğunu görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada kocasının balık tuttuğunu görmek huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada kılıç balığı tuttuğunu görmek hasadının tarlasında kalacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuttuğu balığı yemek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin balık tuttuğunu görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, lüksünün artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments