Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın ağzında balık görmek

Rüyada yılanın ağzında balık görmek

Rüyada yılanın ağzında balık görmek şansın kapanacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, kurtuluşa kavuşacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada yılanın ağzında balık gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmek size iyi gelebilir.

Rüyada balığın ağzında yılan görmek işlerinin günden güne bozulacağına, kötü noktalara geleceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine tabir olunur.

Rüyada yılanın ağzında balık görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada ağzı açık balık görmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına inanılır.

Rüyada ağlayan balık görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, yanlış adımlar atacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Rüyada ağzından balık çıktığını görmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada ağ atıp balık tutmak hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada ağzından balık kılçığı çıkarmak kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balığın ağzında balık görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments