Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından yılan çıkmak

Rüyada ağzından yılan çıkmak

Rüyada ağzından yılan çıkmak mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, koyu muhabbette kalacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına işarettir.

Rüyada ağzından yılan çıkmak gördüyseniz:

  • Kafanız karışabilir veya karmakarışık hale gelen işler, durumlar ya da ilişkiler yüzünden problem yaşayabilirsiniz.

Rüyada ağzından yılan çıkmak eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağlayarak evden çıkmak kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ağlayarak merdiven çıkmak sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzından cam parçası çıkmak onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada ağzından çıkmak duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından örümcek çıkmak hayırlı haberler alacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzından karınca çıkmak elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada ağzından balık çıkmak torunlarına dahi yeteceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments