Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan ağzı görmek

Rüyada yılan ağzı görmek

Rüyada yılan ağzı görmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, herkesin rahat edeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan ağzı gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı sahte arkadaşlar bulunabilir.

Rüyada yılanın ağzını bağlamak sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada ağzına yılan girmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına inanılır.

Rüyada balığın ağzında yılan görmek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, işinde itibar edineceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine işaret eder.

Rüyada yılanın ağzından su içmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine alamet eder.

Rüyada yılan ağzı görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada birinin ağzından yılan çıktığını görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, büyük paralar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzından yılan girdiğini görmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, moral bulacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada ağzına yılan girdiğini görmek ekonomik olarak kalkınacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments