Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının aldığı evi görmek

Rüyada başkasının aldığı evi görmek

Rüyada başkasının aldığı evi görmek hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, ileri gideceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının aldığı evi gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşadığınız hayal kırıklıklarının üstesinden gelerek, kendinizde isteklerinizi gerçekleştirme gücünü bulabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının ev aldığını duymak elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine tabir olunur.

Rüyada babanın ev aldığını görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada deniz manzaralı ev aldığını görmek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, dertleri biteceğine delalettir.

Rüyada başka birinin ev aldığını görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada alt katta ev görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada iki ev aldığını görmek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocanın ev aldığını görmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ev aldığını duymak tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments