Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın ev aldığını görmek

Rüyada babanın ev aldığını görmek

Rüyada babanın ev aldığını görmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, sürekli yerinde sayacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada babanın ev aldığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı ilgilendiren konularda duygusal tartışmalara girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada babasının ev aldığını görmek dertlerin sonlanacağına, çaresiz durumlarda kalacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada babanın ev aldığını görmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına işarettir.

Rüyada babasının annesini aldattığını görmek huzursuz olacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına işaret eder.

Rüyada babasından para aldığını görmek çok zarar göreceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin babasını aldattığını görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanın abdest aldığını görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada babasının araba aldığını görmek parasını dikkatli harcayacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne ve babanın birbirini aldattığını görmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments