Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki ev aldığını görmek

Rüyada iki ev aldığını görmek

Rüyada iki ev aldığını görmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, yenileneceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına delalettir.

Rüyada iki ev aldığını gördüyseniz:

  • Aşırı hareketlerden, aşırı sorumluluk almaktan veya aşırı harcamalardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada komşusunun ev aldığını görmek istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşın ev aldığını görmek huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, yani babasına benzeyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına delalet eder.

Rüyada eski ev aldığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının ev satın aldığını görmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yeni ev aldığını görmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birilerinin ev aldığını görmek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına inanılır.

Rüyada annenin ev aldığını görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, tartışmalar yaşanacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada eve köpek aldığını görmek çok kolay bir hayatı olacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments