Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını yüzüğünü takmak

Rüyada başkasını yüzüğünü takmak

Rüyada başkasını yüzüğünü takmak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasını yüzüğünü takmak gördüyseniz:

  • İnandığınız bir konuya her şeyinizle adapte olmalısınız.

Rüyada turuncu yüzük takmak ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağa taşlı yüzük takmak ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi kendine yüzük takmak bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, içinin kıpır kıpır olacağına işaret etmektedir.

Rüyada akrabayla yüzük takmak çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi parmağına yüzük takmak atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, yüzünün kızaracağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada eşinin yüzüğünü takmak yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağa pırlanta yüzük takmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, onları rahat ettireceğine alamet eder.

Rüyada birden fazla yüzük takmak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments