Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kendine yüzük takmak

Rüyada kendi kendine yüzük takmak

Rüyada kendi kendine yüzük takmak yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, daha güçlü hale geleceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, eşlerinin kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi kendine yüzük takmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi bozmadan size borçlu kişiler üzerinde bazı konularda baskı kurabilirsiniz.

Rüyada sağ parmağına yüzük takmak hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına inanılır.

Rüyada sol parmağa yüzük takmak tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzük takmak ve çıkarmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada pembe taşlı yüzük takmak aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine delalet eder.

Rüyada parmağında yüzük takmak girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi yüzük takmak bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada antika yüzük takmak çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının altın yüzüğünü takmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments