Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını taşındığını görmek

Rüyada başkasını taşındığını görmek

Rüyada başkasını taşındığını görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, güzel günler yaşayacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada başkasını taşındığını gördüyseniz:

  • Başka insanların talepleri nedeniyle yavaşlayan veya nedensiz geçmişte kalan eski hedeflerinize ulaşabilmek veya işleri tekrar yoluna koyabilmek için bir değişiklik yapılması gerekiyor.

Rüyada yeni binaya taşınmak çileli ve zorlu günler yaşayacağına, eşlerin ayrılacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yurt dışına taşınmak toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına tabir olunur.

Rüyada namaz kılarken taşınmak çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok eski bir eve taşınmak rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize delalet eder.

Rüyada kirli bir eve taşınmak sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, kendisini çok yıpratacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin taşındığını görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına, bahtının açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun taşındığını görmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşim taşından yüzük görmek şansının açılacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments