Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılarken taşınmak

Rüyada namaz kılarken taşınmak

Rüyada namaz kılarken taşınmak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok daha iyi günler göreceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, stres içinde günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken taşınmak gördüyseniz:

  • Değişmeyen bir duruma uzun vadeli bir çözüm bulabilirsiniz.

Rüyada namaz kılarken taşınmak sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşı namaz kılarken görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada namaz kılan askerler görmek bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına işarettir.

Rüyada bir başkasını namaz kılarken görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir bayanı namaz kılarken görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, güzel işler yapacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş anneyi namaz kılarken görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, yeni bir hayat kurulacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılmayı anlatmak kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada namaz kılarken hastalanmak sevinç ve mutluluğa, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments