Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan hazırlığı yaptığını görmek

Rüyada nişan hazırlığı yaptığını görmek

Rüyada nişan hazırlığı yaptığını görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, umutlanacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada nişan hazırlığı yaptığını gördüyseniz:

  • Sizi yarı yolda bırakan, gereken yardımı yapmayan, beklediğiniz gibi davranmayan veya istediğiniz desteği vermeyen yakın çevrenizdeki kişiler veya güvendiğiniz iş birlikçileriniz söz konusu olabilir.

Rüyada nişan hazırlığı görmek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, düşmanlarla beraber oturmaya yorulur.

Rüyada nişan hazırlıkları görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına inanılır.

Rüyada nişan için hazırlık yapmak huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara rivayet eder.

Rüyada nişan hazırlığı yaptığını görmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişan hazırlığı yapmak kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada taşınma hazırlığı yapmak baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına işarettir.

Rüyada doğum günü hazırlığı görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının düğün hazırlığını görmek ruhuna hayrat yapılacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments