Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanın olacağını görmek

Rüyada nişanın olacağını görmek

Rüyada nişanın olacağını görmek mutluluktan havalara uçacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, dertlerin sonlanacağına alamet eder.

Rüyada nişanın olacağını gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim çalışmaları iltifatlara neden olabilir.

Rüyada oğlunun nişanını görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına işarettir.

Rüyada nişan alışverişi yapmak rütbesinin artacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlısını başkasıyla evlendiğini görmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada nişan elbisesi aramak ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bekar birini nişanlı görmek elinden gelen herşeyi yapacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına inanılır.

Rüyada eski nişanlının ailesini görmek onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, rahat bir nefes alacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada kızının nişanlanmak duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada yakın arkadaşının nişanlandığını görmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments