Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının nişan attığını görmek

Rüyada başkasının nişan attığını görmek

Rüyada başkasının nişan attığını görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, her istediğini elde edeceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının nişan attığını gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizin haberiniz olmadan bazı işler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada nişan attığını görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının nişan attığını görmek kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının nişan attığını görmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada nişan yüzüğü attığını görmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına delalettir.

Rüyada nişanı attığını görmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına işarettir.

Rüyada başka birinin nişanlandığını görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil nişanlık giymek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü görmek kazancın katlanacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments