Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını kısa saçlı görmek

Rüyada başkasını kısa saçlı görmek

Rüyada başkasını kısa saçlı görmek borçların gittikçe artacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, bolluk içinde yaşanacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine alamet eder.

Rüyada başkasını kısa saçlı gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları veya söyledikleri kontrol dışına çıkabilir.

Rüyada kısa saç taramak işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına inanılır.

Rüyada saçını olduğundan kısa görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçını kısa görmek daha bir sevileceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada saçının kısa olduğunu görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, kendini bunu başaracağına delalet eder.

Rüyada saçın çok kısa kesildiğini görmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, kolay yollardan kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kısa saç kestirmek işindeki verimliliğinin artacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine delalettir.

Rüyada saçını kısalmış görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, birçok işin birlikte yapılacağına işaret eder.

Rüyada saçlarımı kısa görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments