Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının saçını kısa görmek

Rüyada arkadaşının saçını kısa görmek

Rüyada arkadaşının saçını kısa görmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının saçını kısa gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizin veya yaratıcılığınızın size daha fazla maddi getirileri olabilir.

Rüyada arkadaşının saçının kısa olduğunu görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçını kısa görmek çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kısa saçlı görmek işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, hayırlı bir yola girileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşımın saçını kısa görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçlarını kısa görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, kazançlı işler yapacağına, keyfinin olmayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını kısa boylu görmek uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının boyunu kısa görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kısa saç görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments