Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının kısa olduğunu görmek

Rüyada saçının kısa olduğunu görmek

Rüyada saçının kısa olduğunu görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada saçının kısa olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konulara kanalize olmayı kendi rızanızla kabullendiyseniz, şikayet etmemeniz gerekiyor.

Rüyada kısa ve siyah saç görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyi kısa saçlı görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada kadını kısa saçlı görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada saçları kısacık kesmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kısa saç görmek endişelerin sona ereceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada saçı kısa kestirmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızını kısa saçlı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, nahoş sözler işiteceğine, ticaret hayatına atılacağına yorulur.

Rüyada saçını kısaltmak adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments