Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını ayakkabısını giymek

Rüyada başkasını ayakkabısını giymek

Rüyada başkasını ayakkabısını giymek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, işini büyüteceğine, malından ve parasından olacağına, girilen yolda zarar edileceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yeni hobiler edinileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasını ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz durumunda evinizde veya yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada başkasının beyaz ayakkabı giydiğini görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada ayağa büyük ayakkabı giymek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişinin ayakkabısını giymek yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine alamet eder.

Rüyada çocuga ayakkabı giydirmek kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, daha çok çalışılacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinin ayakkabısını giymek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına inanılır.

Rüyada büyük topuklu ayakkabı giymek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renk ayakkabı giymek bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada başkasının ayakkabısını giymek bahtının açık olacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments