Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ayakkabısını giymek

Rüyada başkasının ayakkabısını giymek

Rüyada başkasının ayakkabısını giymek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sırlarınızı paylaşmanız sorun yaratabilir.

Rüyada ayakkabı terlik giymek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı giymek ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin topuklu ayakkabı giydiğini görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına işaret eder.

Rüyada camide ayakkabı giymek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, elinin de bolluk göreceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek topuk ayakkabı giymek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına yorulur.

Rüyada yanlış ayakkabı giymek kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine inanılır.

Rüyada kırmızı elbise ve ayakkabı giymek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen birinin ayakkabısını giymek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, işlerinin sarpa saracağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments