Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toplu tesbih görmek

Rüyada toplu tesbih görmek

Rüyada toplu tesbih görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada toplu tesbih gördüyseniz:

  • Kıskançlık veya rekabet içeren konular önem verdiğiniz kişilerle ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada toplu tesbih görmek kişinin kazancının artacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine rivayet eder.

Rüyada toplu iğne takmak özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına delalettir.

Rüyada anneyi toplu görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada toplu iğne vermek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine inanılır.

Rüyada toplu karınca görmek hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toplu yemek yemek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, sorunların ve engellerin biteceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada toplu ölüler görmek anne ve baba duası alınacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada toplu böcek görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments