Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasından silah almak

Rüyada başkasından silah almak

Rüyada başkasından silah almak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, takdir edilen kişi olacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına tabir olunur.

Rüyada başkasından silah almak gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi veya maddi konuları ilgilendiren alanlarda işler hızlanabilir ya da bazı fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada silah bir adam görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına alamet eder.

Rüyada silaha mermi koymak sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine işaret eder.

Rüyada silahlı polisler görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eşine silah çekmek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına delalettir.

Rüyada birinin silahla kendini vurduğunu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birilerini silahla öldürmek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada silah sakladığını görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birinden silah aldığını görmek çok büyük başarı kazanacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments