Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hırka vermek

Rüyada hırka vermek

Rüyada hırka vermek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, rütbenin yükseleceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine tabir olunur.

Rüyada hırka vermek gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.Fazla düşünmeden aklınıza gelen ilk tercihi yapın.

Rüyada ölüye hırka giydirmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, hem verimi yükselteceğine delalet eder.

Rüyada kahverengi hırka almak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, eşi tarafından yüceltileceğine rivayet eder.

Rüyada mavi renk hırka görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine işarettir.

Rüyada erkek hırkası görmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına yorulur.

Rüyada beyaz bebek hırkası görmek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı hırka almak rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına yorulur.

Rüyada yeşil renk hırka giymek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah hırka almak rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments